School voor havo, atheneum (vwo), tweetalig havo, tweetalig atheneum (vwo)

AANMELDEN 2018 trans260

Samenwerkingspartners

Logodefinitiefsiteapr2018

Kies een PSG-school

Meeloopmiddagen op het Da Vinci College

Informatie over de meeloopmiddagen van komend schooljaar wordt rond november/december hier op de website geplaatst. Om enig idee te geven wat de mogelijkheden waren staat hier de informatie van afgelopen schooljaar.

Afgelopen jaar (2018) was het mogelijk om op drie woensdagmiddagen sfeer te proeven bij ons op school. Voor woensdagmiddag 31 januari, 14 februari en 21 februari is er gelegenheid om je in te schrijven voor de meeloopmiddagen. Je kunt voor maximaal twee middagen inschrijven via de onderstaande link. Tijdens de meeloopmiddagen zul je drie verschillende lesjes volgen met daar tussendoor een korte pauze. Je kunt een keuze maken uit regulier havo, havo/atheneum en atheneum óf TTO (tweetalig onderwijs) havo, atheneum. De middagen duren van 13.45 tot ca. 15.45 uur. Iedere meeloopmiddag worden er weer andere vakken aangeboden. 
Vanaf 31 januari 2018 kun je een email verwachten met jouw programma voor 14 februari en na 7 februari krijg je een mail over de meeloopmiddag van 21 februari.

Inschrijven is niet meer mogelijk.

Bekijk het (voorlopige) rooster: Voorlopig rooster

 

Via deze link (http://lichtkrant.psg.nl/dav/rooster/Meeloopmiddagen_website.pdfkun je alvast het voorlopige rooster bekijken.