School voor havo, atheneum (vwo), tweetalig havo, tweetalig atheneum (vwo)

AANMELDEN 2018 trans260

Samenwerkingspartners

Zijlogonovember2018

Kies een PSG-school

Banner1
Een aantal weken geleden is een groep leerlingen onder leiding van Maxim, Lisa en Neelam uit 6 vwo gestart met de organisatie van het eindexamenfeest dat 28 maart plaats zal vinden in P3.
Nadat het eindexamenfeest een aantal jaren buiten school georganiseerd is geweest, heeft deze groep leerlingen bij de schoolleiding en de feestcommissie onder leiding van de heer Buurman aangeklopt en het initiatief genomen om dit eindexamenfeest weer iets van het Da Vinci College zelf te maken. Uiteraard waren zij zeer enthousiast over dit initiatief en is er na een aantal goede gesprekken met deze leerlingen en de directie van P3, waarmee de samenwerking is gezocht, besloten om dit initiatief te steunen.
Feest1Feest2


Dit betekent dat de organisatie direct samenwerkt met P3 zonder tussenkomst van derden om van deze avond een onvergetelijk feest te maken. Er zijn zeer goede afspraken gemaakt omtrent kaartverkoop, veiligheid en verantwoordelijkheid tussen P3 en het Da Vinci College.
Banner 2
Wij wensen Lisa, Maxime en Neelam als organisatoren ontzettend veel succes met de organisatie van het eindexamenfeest, dat als thema ‘Los in het Sprookjesbos!’ heeft.

De poster met de aankondiging en informatie over het eindexamenfeest is ontworpen door Fajar Koolhaas uit 6vwo!!

Meer nieuws
Roger DAV 2013-16Roger DAV 2013-20Roger DAV 2013-23Roger DAV 2013-38Roger DAV 2013-42Roger DAV 2013-45