School voor havo, atheneum (vwo), tweetalig havo, tweetalig atheneum (vwo)

AANMELDEN 2018 trans260

Samenwerkingspartners

Zijlogonovember2018

Kies een PSG-school

03-12-2013

psgbutton tto2ProeflessenTTOOnderstaand bericht is verstuurd naar de ouders van groep 8 leerlingen die geïntresseerd zijn in het volgen van TTO (tweetalig onderwijs) op het Da Vinci College. U bent van harte uitgenodigd om op dinsdag 13 januari 2014 (vanaf 19.30 uur) de voorlichtingsavond TTO bij te wonen. 

Beste ouders/verzorgers,

Bij dezen nodigen wij u uit voor de voorlichtingsavond tweetalig onderwijs (TTO) op dinsdag 13 januari 2014 om 19.30 uur.
Op deze avond zult u informatie krijgen over onze tweetalige opleiding en de pre-TTO-lesjes (proeflesjes TTO) die uw kind op 15 en 22 januari kan komen volgen.

Wat is TTO?
TTO staat voor tweetalig onderwijs. Het Da Vinci College biedt als enige school in de regio Waterland, tweetalig onderwijs aan.
Hiermee komen wij tegemoet aan de steeds groter wordende behoefte van het hoger vervolgonderwijs en het bedrijfsleven aan mensen met een gedegen kennis van de Engelse taal en een internationale oriëntatie.

Het tweetalig onderwijs voorziet in deze behoefte door;
- Het aanbieden van een bepaald percentage van het onderwijs in het Engels;
- Het aanbieden van de opleiding International Baccalaureate, een pre-universitaire opleiding in de Engelse taal met het hoogst mogelijke haalbare niveau voor niet Engelstaligen
- Het verschaffen van een internationale oriëntatie.

Het TTO onderwijs is zo ingericht dat leerlingen geleerd wordt om te participeren in de snel en voortdurend veranderende mondiale samenleving van de 21e eeuw. Het opdoen van internationale oriëntatie, actief leren deelnemen aan die wereldwijde samenleving en daarbinnen kunnen communiceren, zijn dan ook belangrijke onderdelen van het curriculum.

TTO richt zich op leerlingen die in hun toekomst verder willen kijken dan alleen Nederland en opent internationale deuren.

Mocht u naar de voorlichting willen komen dan verzoeken wij u een bevestigingsmail te sturen naar de coördinator TTO, de heer van den Bos, e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groet,
Monique de Lange
Teamleider Da Vinci College
Afdeling TTO

 


Meer nieuws
Roger DAV 2013-16Roger DAV 2013-20Roger DAV 2013-23Roger DAV 2013-38Roger DAV 2013-42Roger DAV 2013-45