School voor havo, atheneum (vwo), tweetalig havo, tweetalig atheneum (vwo)

AANMELDEN 2018 trans260

Samenwerkingspartners

Zijlogonovember2018

Kies een PSG-school

17-12-2013

Skie2Skie6Door Sanne Winkelman (5B) en Tessa Verheij (5A)

Ijskoud! In de skihal in ieder geval. Het sportoriëntatie uitje bracht 5 havo naar Spaarnwoude, om een keer met z'n allen te gaan skiën en snowboarden. Vergezeld door ski- en snowboardtalenten mevr. Dinkla, dhr. Wentink, mevr. van der Linde, dhr. de Koning en mevr. Schmaal ging iedereen razend snel van de piste af.
Om half twee stonden de bussen al klaar onder de brug om de leerlingen weg te brengen naar Snowplanet (Spaarnwoude). Eenmaal aangekomen gingen ze zich meteen omkleden en waren ze klaar om te beginnen. Totdat plotseling het licht uitviel en blijkbaar de stroom was uitgevallen! Na een paar minuten was dat probleem opgelost en konden ze beginnen. 

De gevorderden gingen meteen aan de slag en de rest begon met de lessen. De lessers maakten snelle vorderingen en de tijd vloog voorbij. "Het was echt fantastisch!" aldus Sannah Visser. "Ik ben dan wel 2 keer gevallen", vertelt Nora Verloop, "maar ik heb het heel leuk gehad!". Na een krap uurtje intensief geskied te hebben druppelden de havisten weer de omkleedruimtes in om zich klaar te maken voor de busreis naar huis. Voldaan liep iedereen richting de bus naar school. 

Het was een geslaagde middag voor de havo examenklassen! 
Skie4Skie3Skie7Skie6Ps: Op één van de foto's staat een in de sneeuw liggend fluoriserend geel hesje, dat is mevrouw van der Linde ;-)

Meer nieuws
Roger DAV 2013-16Roger DAV 2013-20Roger DAV 2013-23Roger DAV 2013-38Roger DAV 2013-42Roger DAV 2013-45