School voor havo, atheneum (vwo), tweetalig havo, tweetalig atheneum (vwo)

INSCHRIJVEN5-198

Samenwerkingspartners

Logodefinitief16site2

Kies een PSG-school

Als leerling van het Da Vinci vinden wij het belangrijk dat je je bewust wordt van je eigen talenten. Het kan zijn dat jouw talent ligt binnen de podiumkunsten. Da Vinci on stage organiseert en ontwikkelt allerlei activiteiten op en rond het podium. Denk aan zang, dans, drama, instrumenten bespelen, cabaret, poëzie en debatteren. Ook als je liever achter de schermen staat zijn er allerlei activiteiten waar je aan mee kunt werken. Het maken van decors, kostuums, het schrijven van teksten, de techniek.

Musicals
Elk jaar in juni is in het Da Vinci on Stage theater de slotmusical te bewonderen, waarin ruim veertig leerlingen gedurende vijf maanden hard werken aan een weergaloze voorstelling. Musicals als High School Musical, Hairspray, Legally Blonde, Tarzan, Footloose en de Drie Musketiers gingen hier al aan vooraf en er liggen er nog veel meer in het verschiet. Het Da Vinci College is uniek wat betreft hun podiumkunsten en is dan ook trots elk jaar weer zoveel enthousiaste leerlingen op het podium te zien schitteren. Doe jij volgend jaar ook mee...!??


Da Vinci on stage - wat is jouw talent?
We zijn altijd op zoek naar leerlingen die mee willen werken in de crew. Dit is een groep leerlingen die opgeleid en begeleid wordt om de techniek bij de vele producties te kunnen verzorgen. Kortom, kom er bij en werk mee aan de talentenjacht, de kerstmusical, het zomeravondconcert, CKV producties, het schoolkoor, het schoolorkest, de schoolband, de slotmusical en nog veel meer.
davlegallyblond 2101531
davlegallyblond 2101548
davlegallyblond 2101550