School voor havo, atheneum (vwo), tweetalig havo, tweetalig atheneum (vwo)

INSCHRIJVEN5-198

Samenwerkingspartners

Logodefinitief16site2

Kies een PSG-school

Wie zijn wij?
Wij zijn Allievo, de leerlingenraad van het Da Vinci College. We bestaan uit een groep enthousiaste leerlingen die opkomen voor de belangen van alle leerlingen van onze school. Jullie willen het, wij regelen het. We bestaan uit leerlingen van verschillende klassen: iedereen is welkom om mee te doen en mee te denken!
Wat doen we?
Één keer per week, tijdens de pauze op donderdag, vergaderen we in de F105. Soms zijn hier de schoolleiders of andere leraren bij, maar altijd hebben we een vol agenda. Onderhandelen over een koffiezetapparaat, het willen veranderen van het aanbod van de kantine… Het zijn allemaal onderwerpen die voorbijkomen. We schrijven mails naar anderen en houden gesprekken met leiders van de school, maar we houden bijvoorbeeld ook enquêtes onder de scholieren. Want jullie mening, dat is voor ons het allerbelangrijkste.
En nu?
Is er iets op school wat volgens jou echt niet kan? Of heb je mening die je normaal gesproken nooit zou durven te uiten? Examenklachten, klachten over docenten of wil je andere problemen (anoniem) aan de kaak stellen? Meld het dan bij Allievo, dan zullen wij kijken wat wij voor je kunnen betekenen. Mail je probleem naar ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij regelen het voor je!
 
Wie zoeken we?
Jou! Een enthousiaste scholier die graag meedenkt over de school, die creatief is en die wel van een discussie houdt. Een scholier die mensen kan vertegenwoordigen en die niet alles simpelweg aanneemt. Maar ook scholieren die dingen willen leren over debatteren en leiding geven zijn van harte welkom, we zoeken altijd nieuwe leden! Wil jij je voegen bij onze raad? 
Contact
Je kunt altijd bij ons langskomen in lokaal F105. Tevens hangt er bij de ingang van school bij de loge een postbus van de leerlingenraad.