School voor mavo/havo, havo, vwo, tweetalig onderwijs en technasium

Informatie voor leerlingen uit mavo 4

Doorleren op de havo
Je zit in mavo 4 en gaat binnenkort eindexamen doen, maar je hebt nog geen idee welke vervolgstudie je wil gaan doen. De middelbare school is na de mavo nog niet klaar: je kunt ook doorleren op de havo. Je stelt je studiekeuze met 2 jaar uit en na het eindexamen in havo 5 maak je vervolgens een gerichtere keuze voor het vervolgonderwijs. De keuze is wel groter geworden, maar met die 2 jaar extra middelbare school op zak zie jij een duidelijkere toekomst voor je!

Niet alleen leerlingen die nog niet precies weten wat ze voor vervolgstudie willen kiezen, maar ook gemotiveerde leerlingen die hun kennis willen verbreden of het idee hebben dat er op de havo meer perspectief is voor bepaalde banen, zijn van harte welkom bij ons op school! Bekijk deze pagina met informatie, stel vragen aan onze decaan en teamleider en bezoek de rest van onze site om een goede indruk van onze school te krijgen.

Leerlingen die na 1 mei worden aangemeld, kunnen alleen geplaatst worden als er plek is in het geformeerde aantal klassen/groepen. Dit geldt voor instroom in alle jaarlagen, zowel voor interne als externe aanmeldingen.

Voor het schooljaar 2024-2025 is er geen ruimte meer in havo 4 om leerlingen aan te nemen.

  

Teamleider havo

Marc Butter

Decaan

Sander Plas

Decaan

Peter de Graaf

Profielkeuzes

 Bekijk onze keuzes

Toelatingseisen

Bekijk de eisen

Aanmelden

Aanmelden niet meer mogelijk

    

Maak kennis met nieuwe vakken in de havo bovenbouw

Bewegen, sport en maatschappij (BSM)
BSM is een geschikt voor leerlingen die dol zijn op bewegen, maar ook op organiseren. Bij BSM wordt namelijk niet alleen kennis gemaakt met veel meer sporten dan bij LO, maar zal je ook allerlei sportactiviteiten gaan organiseren zoals een sportdag en acties voor het goede doel.

Informatica
Informatica is voor leerlingen die het leuk vinden om met computers en ICT bezig te zijn. Tijdens de lessen leer je websites en apps bouwen en omgaan met allerlei software en geavanceerde computersystemen. Theoretische kennis over ICT zal uiteraard niet ontbreken!