School voor mavo/havo, havo, vwo, tweetalig onderwijs en technasium

Daarom Da Vinci!

Het Da Vinci College is een interconfessionele school met daarbij passende waarden en normen. Daarnaast bieden wij uitdagend en vernieuwend onderwijs aan.

Interconfessionele identiteit
Interconfessioneel zegt iets over de manier waarop we met elkaar omgaan. Daarbij gaat het om begrippen als rechtvaardigheid, respect voor elkaar en solidariteit met onze medemens. We accepteren elkaar zoals we zijn. We zijn allemaal mensen die elkaars respect verdienen. In de lessen levensbeschouwelijke vorming komen deze onderwerpen aan bod.

Tweetalig onderwijs
Kiezen voor het Da Vinci betekent ook dat het mogelijk is om een groot deel van de lessen in het Engels te volgen. Als junior TTO school, bereiden wij de leerlingen goed voor op een geïnternationaliseerde maatschappij. Meer weten? Lees dan hier verder. 

X4U
Op donderdag hebben de leerlingen het 1e uur de mogelijkheid om te kiezen voor X4U. X4U kan worden gezien als een soort bijles uur waarbij leerlingen zelf een keuze maken naar welk vak ze gaan. Tijdens X4U kunnen leerlingen extra oefeningen maken en eventuele vragen nogmaals stellen aan de vakdocent.

Passend Onderwijs
Passend onderwijs gaat niet uit van eventuele beperkingen maar van de mogelijkheden van kinderen. Lees hier meer.

Da Vinci College, een school voor eigentijds en toekomstgericht onderwijs