School voor havo, atheneum (vwo), tweetalig havo, tweetalig atheneum (vwo)

AANMELDEN 2018 trans260

Samenwerkingspartners

Zijlogonovember2018

Kies een PSG-school

13-12-2013

ExamensJoop1 Lyceo Examentraining voorkant Via deze weg willen wij graag een vooraankondiging doen van de informatieavond voor examenleerlingen en hun ouders op dinsdag 21 januari a.s.. Tijdens deze avond zullen we informatie verschaffen over de voorbereiding op de eindexamens.
Zoals u wellicht weet heeft het Da Vinci College een uitgebreid programma van eindexamentrainingen in de laatste 3 weken voor de centrale examens. Deze trainingen worden verzorgd door de eigen vakdocenten en worden door leerlingen altijd zeer goed beoordeeld. Wij garanderen een zeer goede voorbereiding op de centrale examens.
Toch zien wij de laatste jaren een toenemend aantal leerlingen dat bij externe partijen eindexamentrainingen volgt. Dit zijn vaak dure trainingen (vanaf zo’n €300,-) die gegeven worden op allerlei plekken in het land, bijvoorbeeld Leiden is populair.
Om tegemoet te komen aan de vraag naar deze trainingen en deze voor meer leerlingen bereikbaar te maken is het Da Vinci College de samenwerking aangegaan met Lyceo. Lyceo is de grootse en kwalitatief beste eindexamentrainer van Nederland. Eindexamenkandidaten krijgen de mogelijkheid twee eindexamentrainingen van Lyceo te volgen (op 4 dagen) op het Da Vinci College voor de helft van de normale prijs!!
Alle verdere informatie en bijzonderheden komen aan bod tijdens de informatieavond op 21 januari a.s. (de officiële uitnodiging volgt uiteraard zo spoedig mogelijk!!).Lyceo Examentraining achterkant

Meer nieuws
Roger DAV 2013-16Roger DAV 2013-20Roger DAV 2013-23Roger DAV 2013-38Roger DAV 2013-42Roger DAV 2013-45