School voor havo, vwo, tweetalig onderwijs en technasium

Bezoek ons online open huis!

22
januari
2021

Kom jij online kennismaken met het Da Vinci College?

Normaal gesproken breng je rond deze tijd samen met je ouders een bezoekje aan het Open Huis om een beeld te krijgen van het Da Vinci College. Vanwege het coronavirus is het nu helaas niet mogelijk de school fysiek te bezoeken. Wij begrijpen dat het maken van een schoolkeuze spannend én leuk is. Misschien zit je nog met een paar vragen over onze school voordat je de schoolkeuze gaat maken. Om je de kans te geven deze vragen te stellen aan onze docenten, medewerkers en leerlingen, organiseren wij een online kennismaking.

Je bent van harte welkom op dinsdag 2 februari van 15.00-16.30 uur of op woensdag 3 februari van 18.30-20.00 uur. Meld je aan via onderstaande button zodat je 2 of 3 februari digitaal bij ons kunt binnenlopen! Enkele dagen voorafgaand het open huis ontvang je een mail met uitleg en de link om ons te kunnen bezoeken.

Psst: Heb je onze pagina Online Open Dag al gezien? Je kunt daar alvast kennismaken met een aantal vakken, docenten en leerlingen en je vindt er veel informatie over onze school. Zeker de moeite waard om even te kijken!

Online voorlichting voor ouder(s)/verzorger(s)
Voor ouder(s)/verzorger(s) is er een speciale voorlichting geweest. Deze kan hier worden bekeken.

Meeloopmiddagen
Op 10 en 11 februari vinden er meeloopmiddagen plaats voor groep 8. De inschrijving hiervoor is inmiddels gesloten. In de week van 25 januari ontvangen de ingeschreven leerlingen het programma per mail toegestuurd.

Bezoek ons online open huis!