School voor havo, vwo, tweetalig onderwijs en technasium

BSM in Limburg

10
juli
2022
Als je een wielrenner bent heeft de app Strava vast geen geheimen voor je. De bsm groep DaVinci4Kids2022 zijn voor Ride4Kids geld aan het ophalen en als sportieve tegenprestatie gaan ze een paar Pyreneeën toppen beklimmen. Zij gebruiken de app ook. Als logboek, als data-leverancier en om elkaar te stimuleren om te trainen. Onze slogan is: Als het niet op Strava staat dan is het niet gebeurd. Nou vandaag echt wel gereden hoor. De slotronde van de Amstel Goldrace in Limburg. Ruim 75 km met meer dan 1000 hoogtemeters met daarin onder andere de Cauberg, Kruisberg, Keutenberg, Gulperberg en de Eijserbosweg.
Alle elf leerlingen fietsten super de heuvels op en haalden fietsend de top, want met voetje aan de grond telt de klim immers niet😉.
Busje van Autoverhuurbedrijf Bert Jonk Purmerend Zwaag Oude Meer zorgde dat we met fiets en al in Limburg kwamen en de pauze versnapering werd verzorgd door 't Hoedje van de koningin.
De fietsen worden onderhouden door Giantstore Beekhoven en het materiaal waar het ophangsysteem voor de fietsen vandaan komt is de Groenhart Group. Dankzij de steun van deze bedrijven zijn wij in staat om de leerlingen aan Ride4kids mee te laten doen.
BSM in Limburg