School voor mavo/havo, havo, vwo, tweetalig onderwijs en technasium

Voorlichting voortgezet onderwijs

29
oktober
2020

De aankomende maanden vinden er traditioneel veel voorlichtingsactiviteiten plaats voor leerlingen die aankomend schooljaar gaan overstappen naar het voortgezet onderwijs. Omdat we ons dit schooljaar in een uitzonderlijke situatie bevinden, maken we deels gebruik van de vele digitale oplossingen die ook een goede indruk van onze school achterlaten.

Meeloopmiddagen 2020-2021
De meeloopmiddagen vinden fysiek plaats bij ons op school omdat deze activiteit alleen voor de leerlingen is. De meeloopmiddagen vinden plaats op 9 en 10 december en 10 en 11 februari. Via deze link kan er worden ingeschreven voor de meeloopmiddag.

Online Open Dag
Op dit moment is het Da Vinci College druk bezig met het realiseren van een Online Open Dag. Op onze website kunnen u en uw kind vanaf december op een virtuele manier ervaren hoe het is om rond te lopen op de school waar uw kind straks misschien zelf rondloopt. Als er geen echte open dag georganiseerd kan worden, kunt u op deze manier toch de sfeer proeven van de school en er veel informatie vinden. U kunt op deze Online Open Dag, wanneer en waar het u uitkomt, veel filmpjes bekijken en er zijn verschillende manieren om contact op te nemen. Indien er wel een fysieke open dag georganiseerd kan worden, dan houden wij deze op woensdag 03 februari tussen 09.00-18.00 uur.

Voorlichting voor ouder/verzorgers
Er is ook een speciale voorlichtingsavond voor ouders en verzorgers. We organiseren in samenwerking met het Clusius College en SG de Triade. Op deze avonden kunt u kennismaken met acht middelbare scholen uit Purmerend en omgeving. Daarnaast krijgt u informatie over de overstap van de basisschool naar de middelbare school. U krijgt ook de gelegenheid om vragen te stellen. U bent u van harte uitgenodigd. Meld u hier aan.

Voorlichting voortgezet onderwijs